Zonnig fietsweekend

Wat een bof hadden we afgelopen weekend met het weer! Dat kwam goed uit, want er moest flink gefietst worden.

newgear.jpgZaterdag heb ik weer het tochtje Deventer-Epe-Deventer gereden als fundraiser. Voor mij de derde keer deze ronde, maar een straf zou ik dat zeker niet noemen. De omgeving rondom Epe, met IJssel, bos, wat klimmetjes, heide, weilanden, parachutisten in de lucht… het blijft elke keer genieten. Gelukkig vonden mijn fietsgenootjes dat ook! En wat is het leuk om met zulk mooi weer te fietsen, om een gezellige pitstop te houden op je ouderlijk nest, om mensen hun grenzen te zien verleggen en om de hele dag buiten te zijn! Zelfs twee lekke banden konden dat goede gevoel niet verpesten.

En zondag, zondag was  het dan (eindelijk) zover: de eerste echte groepsmeeting. We hebben al een keer bij elkaar gezeten, maar inmiddels is de groep groter geworden, zijn er wat wisselingen in de wacht geweest én hebben we onze mooie fietsen, (hand-)schoenen en helm. Naast kennis maken met elkaar en informatie uitwisselen over fiets, Kenia, de tocht en onze hele onderneming hebben we daar dan ook gebruik van gemaakt. We hebben een heerlijke tocht gemaakt in de Eperse bossen. Met vallen en opstaan, met wat blubber en bij mij ook met een zere kont, maar… met allemaal glimlachende mensen.

10704134_1498918433681588_6961271393209242563_nNog vier maanden en dan is het zover, dan mogen we naar Kenia, gaan we onze grenzen dik verleggen en kunnen we met eigen ogen zien waar we al die sponsorgelden voor hebben opgehaald. We hebben er zin in!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s