Kenia, here we come!

DSC_5395Na 4500 km fietsen over de schitterende Veluwe, langs de IJssel, door de Kroondomeinen, in de Duitse Eiffel en zelfs een stukje in Zuid-Afrika. Op de weg, door het bos en de blubber, in de bergen en door de sneeuw. Alleen, samen met de fietsclub, met Aloha, met m’n nichtje of natuurlijk met de groep van EFVW. Met mezelf overtrainen in de zomer, met een vervelende ontmoeting met de man met de hamer eind december én met een heerlijke race over het strand in Egmond die aangaf dat het met die benen, conditie en het hoofd nu wel goed zit.

De grootste uitdaging van Epe Fietst voor Water zat hem echter niet in het fietsen, maar in een mooi bedrag voor Maai Mahiu bijeen krijgen, en dat is gelukt! Dankzij een enthousiaste baas bij Topicus, met ZEEF en NootroFIT als bedrijfssponsors, met ondersteuning van de de Subway en de Deventer fietsenmakers Bos en Riesewijk. Met de veilingopbrengst bij het lustrum van triathlonvereniging DSTV Aloha. Dankzij het organiseren van allerlei activiteiten als een lezing met Marijn de Vries, fietstochten Deventer-Epe-Deventer, volleyballen, appelflappen bakken, the Battle voor 10939075_10202507564409297_1978894571_oWater, een workshop creatief flitsen en een loterij. Door mensen te vertellen vertellen over EFVW, door flyers uit te delen, door het schrijven van blogjes en door middel van een Facebook-pagina. Dankzij jullie staat daarmee de teller boven de €5.000,- en hebben we met de groep zelfs al meer dan €81.000,- weten op te halen. Fantastisch!!

Zonder ook nog maar een kilometer in Kenia te hebben gefietst is het zo al een onvergetelijk mooi avontuur. En nu, nu mogen we naar de zon, met een fiets onder onze kont door een schitterend land trekken en gaan we finishen in Maai Mahiu. Dan kunnen we zien waar we het allemaal voor gedaan hebben en het samen in stijl afsluiten. Wat een feest gaat dat worden!

Dank dat jullie met mij hebben meegeleefd, dat jullie mij en ons hebben gesteund door op wat voor manier dan ook aan het project bij te dragen. Dank dat jullie mijn enthousiasme wilden aanhoren, maar er ook waren als ik even minder enthousiast was. Ik ben jullie eeuwig dankbaar en ga voor elke euro fietsen wat ik waard ben!

Liefs,
Astrid

p.s. doneren kan nog altijd: NL46 RABO 0157255530 o.v.v. Astrid Fietst voor Water. Vertel dat vooral door aan iedereen die het horen wil. Ouders, partners, vrienden, familie, collega’s, sportgenootjes… iedereen die zo’n mooi project een warm hart toe zal dragen en/of het stoer vindt dat we daar 750km gaan fietsen. Elke euro is hard nodig!!

Smash 'm for Water (Team AWESOME)

Team Awesome tijdens Smash ‘m For Water

10888393_316610278539156_6920702539046932744_n

Fietsen in de snijdende kou en dan toch de illusie van Kenia!

 

Advertenties

Een gedachte over “Kenia, here we come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s